300 ix fronte02 (3)

Smarty serie

De professionele Manconi snijmachines zijn zeer geschikt voor de horeca en ze zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen. Het zijn snijmachines van hoogstaande kwaliteit, zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding.

!

Snijmachine 250 IX

Kwaliteit en eenvoud in een kleine ruimte . Het is
ideaal voor vlees, kaas , groenten en voorgekookt voedsel.
Het onderhoud is eenvoudig en snel.

Snijmachine 250VX VE

250VXVE
 
Klein in prijs en groot in prestaties. Gemakkelijk om een stuk vlees, varkensvlees, groenten en kaas uit kleine maten te snijden.
Deze snijmachine is efficiënt en veilig en hij is gebouwd om langere tijd mee te werken. Dit zorgt voor een uitstekende prestatie.
Het onderhoud is eenvoudig en snel.

Snijmachine 300IX

Deze machine is geschikt voor delicatessen,
kazen en voorgekookt voedsel. Het is een kleine en
compacte machine en dat maakt het ideaal voor kleinere ruimte.

Snijmachine 300 VX VE

300VXVE
Deze machine is veel te gebruiken met vlees. Het is een klein en compacte machine en dat maakt het ideaal voor beperkte ruimte om de snijmachine toch goed te installeren.

Snijmachine 300VX BVC

300VXBVC
Geschikt voor het snijden van ham en salami etc.

Snijmachine 350IX

Deze machine is geschikt voor delicatessen,
kaas, fruit en brood. Dit model is met
name aangewezen om het alledaagse werk te vereenvoudigen
van onervaren bestuurders.De snijmachine heeft een modern design in vorm en functie: enorme prestaties in een beperkte plaats.

Snijmachine 350VX TC

350VXTC
Zorgt voor een comfortabel en veilig gebruik. Ideaal voor snijden alle soorten vlees . De nieuwe materialen zijn bestand tegen schokken, schuren en corrosie , waardoor een maximale hygiënische veiligheid aanwezig is. Elk deel kan gemakkelijk worden gedemonteerd daardoor is deze machine heel makkelijk schoon te houden.

Snijnmachine 350VX BV

350VXBV
Is de juiste oplossing voor het snijden van alle vlees en alle soorten worst. De nieuwe materialen zijn bestand tegen schokken, schuren en corrosie, waardoor een maximale hygiënische veiligheid aanwezig is.