logogroot

IJsblokjesmachines hoshizaki

De betrouwbaarheid en kwaliteit van de Hoshizaki ijsmachines worden wereldwijd geroemd. Klanten vertrouwen seizoen na seizoen, jaar na jaar, op de prestaties van Hoshizaki producten.

Het uitgebreide assortiment ijsmachines produceren allerlei soorten ijs voor verschillende gebruikers en industriën. Het assortiment bestaat uit modellen die ijsblokjes, crescent (halvemaanvormig), cubelet, schilfer/crushed en scherfijs produceren. Verschillende soorten ijs voor verschillende toepassingen, voor ieder wat wils!
Van alle ijsmachines, inclusief de Hoshizaki ijsblokjes dispensers, zijn er verschillende maten verkrijgbaar. Hierdoor zijn ze zowel voor kleine cafés als voor grote industriële omgevingen geschikt zijn.
Alle machines zijn oorspronkelijk ontworpen door Hoshizaki’s Research & Development team, bestaande uit circa 150 ingenieurs. De ijsmachines zijn ontwikkeld voor klanten over de gehele wereld. Zij behalen snel en zonder enige moeite een hoog productieniveau in omgevingstemperaturen tussen de 1°C en 40°C, zelfs in omgevingen met een hoge vochtigheidsgraad. Alle onderdelen voldoen aan de hoge kwaliteitsnorm die Hoshizaki stelt. Een laag van polyurethaan en het gebruik van deur-rubbers resulteren in een optimale isolatie van ijsmachines en bunkers. Dit alles verminderd het smelten van ijs waardoor er uiteindelijk minder productiecylci nodig zijn.
Voor alle producten geldt een garantietermijn van twee jaar op onderdelen en arbeidskosten.