koelwerkbank

tg2n
Bestel
  • Beschrijving

Koeltafel geventileerd, 2 deuren GN 1/1, 260 liter

- Standaard toebehoren: 1 rooster GN 1/1 (530x325 mm), per deur.
- 4 in de hoogte regelbare R.V.S. poten.

Kenmerken:
- Binnen- en buitenkant in R.V.S. AISI 304 (voor voeding), monocoque frame.
- Top bovenaan onafhankelijk (verwijderbaar), in R.V.S. (voor voeding) 304.
- Wandlatten en geleiders in R.V.S. (anti-kantelbaar), zodoende kunnen de roosters naar wens geplaatst worden, diepgetrokken binnenachterkant, afgeronde hoeken (zonder oneffenheden).
- Deuren met ergonomische handgreep (niet uitstekend) en omkeerbaar (zie kit TKDX-L of TKDX-L), sluiting verzekert door een "druk" magneetsluiting (gemakkelijk te vervangen zonder gereedschap), scharnieren met stop op 100°, automatische sluiting.
- Toegang vooraan tot de compressorunit, paneel met scharnieren, voor een eenvoudigere inspectie.
- Compressorunit getropicaliseerd (omgevingstemperatuur 43 °C), ingebouwd in het meubel (rechts) geventileerde condensor.
- Verdamper (langs de zijkant) geventileerd (oversized), behandeld tegen zout en voedingszuren "coating", volledig verborgen (onzichtbaar).
- Koelmiddel R404A, met capillair.
- Elektronische "digitale" microprocessor (in gesloten doos, 100% waterdicht), met HACCP-functies, controlepaneel aan de voorzijde met blauwe LED.
- Binnenverlichting met schakelaar.
- Automatische ontdooiing van de verdamper (heet gas), het aantal ontdooiingen zijn voorgeprogrammeerd in de fabriek (aanpasbaar naar wens).
- Automatische verdamping van condenswater (heet gas).
- Polyurethaan isolatie CFK-vrij (75 mm = super geïsoleerd).
- Apparaat vervaardigt volgens de geldende EC-normen.

PLUS:
- Uitzonderlijke resultaten dankzij de gedwongen "intelligente" canalisatie va n de gekoelde lucht aan aan de achterkant, die voor een gelijkmatige temperatuurverdeling zorgt, en zo een goede bewaring van de producten garandeert, zonder uitdroging van het voedsel.
- Voor delicate producten (bijvoorbeeld taarten, gebak, enz.) is er de mogelijkheid om de functie (in de microprocessor) "twee niveaus van vochtigheid" te activeren.
- Microprocessorregeling (in gesloten doos, 100% waterdicht).
- Compressorunit getropicaliseerd (43 °C) op "uittrekbare" geleiders, vereenvoudigt het onderhoud en de tussenkomst voor de dienst na verkoop.
- Compressorunit uitgerust met een luchtfilter (wasbaar).

  • mm (BxDxH) : 1362x700xh880/900
  • T° : -2° +8°
  • kW : 0,36
  • Volt : 230/1N 50Hz
  • kg : 173
  • M³ : 1,07